ARAS Security introduceert tijdens SecurityLIVE 2018 de nieuwste versie van PHERA met tal van nieuwe features. De installatieprocedure is herzien voor een nog eenvoudigere inbedrijfstelling. Een totaal vernieuwde interface brengt verbeterde snelheid, live plattegronden, live tonen van aan/afwezigheid en CCTV integratie. Alles nog steeds in HTML 5, zodat dit werkt in iedere moderne browser.

Daarnaast kunt u zien welke flexibiliteit de toevoeging van de global commands u brengt. Nagenoeg iedere systeemmelding zoals toegang verleend, input gesloten e.d. kan gekoppeld worden aan diverse acties zoals het openen van deuren, sturen van een e-mail of het opschakelen van camerabeelden. Uiteraard is dit alles nog steeds beschikbaar als clouddienst of software voor lokale installatie.


Meer informatie over PHERA is hier te vinden.

Bezoek ARAS Security tijdens SecurityLIVE op stands 3.11 en 2.7.

Aanbevolen artikelen