NSC Beveiligingstechniek is fabrikant en leverancier van brandmeldproducten. De eigen ontwikkelde en geproduceerde NSC Solution F1 en Solution F2 brandmeldsystemen worden geleverd aan distributeurs, erkende installateurs en branddetectiebedrijven in Nederland. De Solution F1 en F2 zijn volledig Vds gekeurd volgens de geldende EN54 normen.

Tijdens SecurityLIVE 2018 is op standnummer 4.6 een deskundigenpanel aanwezig dat advies geeft over brandveiligheid. In een aparte ruimte kunnen bezoekers terecht met vragen, projecten en projectering die worden voorgelegd aan het deskundigenpanel. Dit panel wordt begeleid door een onafhankelijk adviesbureau in brandveiligheid en opleidingscentrum voor brandmeldontruimingsinstallaties.


Bezoek NSC Beveiligingstechniek tijdens SecurityLIVE op stand 4.6.

Aanbevolen artikelen