UltraSync is een nieuwe manier om veilig te communiceren met uw NetworX, xGen en ZeroWire beveiligingssysteem. Het zorgt ervoor dat alle informatie van het systeem 24/7 beschikbaar is, in real-time én optimaal beveiligd vanuit een cloud-omgeving. Deze verbindingsoplossing beantwoordt volledig aan de meest recente Europese normen. Het systeem is overal beschikbaar en biedt een 24/7-dienstverlening vanaf diverse locaties over het grootste en meest professionele IP-netwerk. Het integrale ontwerp is gebaseerd op de strengste veiligheidsgradaties.

De snelheid van de data-overdracht van één punt in een netwerk naar een ander is cruciaal. UltraSync biedt bijna real-time datacommunicatie dankzij een hoog-presterend netwerk met lage latentie. Hoewel het belang van een veilige connectiviteit over het internet algemeen begrepen en erkend wordt, is de werkelijkheid vaak anders. UltraSync zorgt ervoor dat de connectiviteit te allen tijde is verzekerd.

De gebruiker kan zijn systeem op afstand beheren met een intuïtieve app op smartphone of tablet. Bij een alarm wordt een pushmelding met videobeelden ontvangen. Het systeem is altijd beschikbaar: altijd en overal.

Door UltraSync kan de installateur zijn klanten snelle installatie en optimale service bieden bij maximale beveiliging. De flexibele programmering en beheerfuncties maken het mogelijk de klant altijd te helpen, waar op de wereld hij zich ook bevindt.

Bezoek Lobeco Fire + Security tijdens SecurityLIVE op stand 3.2.

Aanbevolen artikelen