Bij JH Security zijn tijdens SecurityLIVE 2018 op standnummer 4.1 de nieuwste producten te zien van onder andere Everfocus, AVS Electronics en Provision.

Nieuw van AVS Electronics zijn de Raptor serie draadloze systemen met panelen en componenten voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers, modellen met ingebouwd bedienpaneel en met los bedienpaneel. Ook leverbaar met Touch bediening.

De Raptor-systemen maken gebruik van bidirectionele draadloze technologie via de voor beveiligingssystemen gereserveerde frequentieband van 868 MHz. Dankzij Dynamic Power Tranmittion blijft de energieconsumptie van de draadloze componenten tot een minimum beperkt. Het systeem bewaakt continu of er nog verbinding is tussen de componenten en de centrale en of de verbinding naar buiten, via GSM of GPRS, nog in orde is.


Er zijn voor wat de centrales betreft twee series. Een met en een zonder 220V-aansluiting. De versies met 220V-aansluiting zijn ook geschikt voor twee bedrade zones. Alle versies ondersteunen systemen tot 125 zones.

Er is een ruime keuze aan bijbehorende componenten. Naast de gewone PIR-detectoren, zijn er detectoren met meerdere detectietechnologieën, rookdetectoren, magneetcontacten en een buitensirene met schriklicht leverbaar. Ook kunnen extra keypads en touchscreens worden aangesloten, als het gebouw meerdere toegangen heeft. Verder is uitbreiding mogelijk met buitendetectoren, gordijndetectoren, IP-camera’s en zelfs domoticasystemen, zoals KNX. Beheer van het systeem kan met een afstandsbediening of via de cloud met een app. De fabrikant zegt bijzonder veel aandacht besteed te hebben aan installatiegemak. Programmeren gaat grotendeels geautomatiseerd.

Meer informatie is te vinden op jh-security.nl/avs-raptor.

Bezoek JH Security tijdens SecurityLIVE op stand 4.1.

Aanbevolen artikelen