De nieuwste beveiligingstechnologie op het gebied van video/IP, toegangscontrole, inbraakdetectie, alarmtransmissie en brandbeveiliging: heeft u zich al aangemeld voor SecurityLIVE 2018? De beurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch.

Beide dagen vinden praktische seminars plaats over onder meer de VRKI 2.0, de gevolgen van de uitfasering van analoge telefoonlijnen voor alarmtransmissie, de beveiligingsinstallateur en aansprakelijkheid en het verhogen van de efficiency en cyberveiligheid van videosystemen.

Bekijk hier de recente exposantenlijst: www.securitylive.nl/exposanten.

Kom proeven en genieten bij de vele foodtrucks en cateringpunten met volop gelegenheid tot netwerken. Bezoeken en parkeren zijn kostenloos, aanmelden kan via www.databadge.net/secl2018/reg.

Aanbevolen artikelen