De Nederlandse Veiligheidsdienst Groep heeft op 14 mei een samenwerkingsovereenkomst getekend met cameratoezichtcentrale Spyke Security. De nieuwe coöperatie zal zich tijdens de vakbeurs SecurityLIVE 2018 in Den Bosch presenteren aan de veiligheidsbranche.

Spyke Security werkt al jaren met het vizier op de toekomst gericht. Een toekomst waarin hoog innovatieve beveiligingstechniek wordt gecombineerd met goed opgeleide beveiligers. De beveiligingsbehoeftes zijn echter breed en het is onmogelijk alle kennis daarvoor in eigen huis te ontwikkelen. De investeringen zouden te fors zijn en te lang duren. Daarnaast moeten die terug verdiend worden, wat een onafhankelijk advies in de weg kan staan.

Daarom heeft Spyke Security ervoor gekozen om als kennispartner Cameratoezicht te gaan participeren in een moderne beveiligingscoöperatie. Deze coöperatie bundelt de kennis en kracht van vele (lokale) innovatieve bedrijven in Nederland en zorgt ervoor dat elke klant maar één aanspreekpunt heeft voor zijn of haar organisatie. Binnen de coöperatie wordt nu de kracht van een particuliere alarmcentrale (PAC-nummer 145) gekoppeld aan de kracht van de Camera Toezichtcentrale van Spyke Security.

Bezoek de Nederlandse Veiligheidsdienst Groep tijdens SecurityLIVE op stand 5.11.

Aanbevolen artikelen