ByDemes Benelux is officieel distributeur geworden van Hikvision, de grootste fabrikant van beveiligingsoplossingen en videobewakingssystemen ter wereld. De distributeur gaat in het bijzonder het volledige scala van Hiwatch 2018 producten verdelen.

De producten zijn opgenomen in vijf groepen:
IP-camera’s met de nieuwste H.265+ technologie, professionele modellen van 2 tot 4 MP.
NVR’s van 4 tot 32 kanalen met en zonder PoE+.
HD 4-in-1 camera’s (CVI, TVI, AHD en 960H) van 1, 2, 4 tot 5 MP met de nieuwste generatie EXIR led’s.
XVR 5-in-1 multi-technologie H.265+ met ondersteuning voor analoge HD-camera’s onderverdeeld in verschillende series: entry niveau, pro-serie en ultra-serie.
De nieuwste generatie 2 en 4 MP analoge, IP en HD PTZ gemotoriseerde domes met led’s tot 150 meter en Starlight technologie.

Alle producten van de nieuwe Hiwatch-serie zijn honderd procent compatibel met bestaande oplossingen van Hikvision (HIKCONNECT, IVMS 4200 en IVMS 4500). Bovendien zijn alle producten geïntegreerd in de video-ontvangstgateway voor alarmcentrales van ByDemes, met de best mogelijke integratie van de markt, inclusief de P2P-functie. Ze zijn ook geïntegreerd in de PEEPALL-cloudapplicatie die verschillende merken inbraaktechnologieën en CCTV-merken in een mobiele applicatie presenteert.

Kijk hier voor meer informatie.

Bezoek ByDemes Benelux tijdens SecurityLIVE op stand 1.7.

Aanbevolen artikelen