ARAS Security is gestart met de verkoop van switches van het merk Utepo. Deze switches zijn speciaal ontworpen voor de beveiligingsmarkt. Dit blijkt uit de beschikbaarheid van veel Power-over-Ethernet-vermogen, eenvoudige configuratie en opties om gebruik te maken van UTP-kabels tot 250 meter, met PoE.

ARAS is de officiële, exclusieve distributeur van Utepo. Deze gerenommeerde fabrikant heeft zijn sporen in het buitenland al verdiend met stabiele apparatuur tegen een aantrekkelijke prijs.


Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar. De SKU UTP3-SW04-TP60 biedt vier poorten met PoE en tweemaal uplink. Het topmodel, de SKU UTP7524GE-POE-4GF biedt zelfs 24 poorten met PoE, Full Gigabit en beheerfunctionaliteit. Verder zijn er modellen met acht of zestien poorten, al of niet met beheerfunctie.

Bezoek ARAS Security tijdens SecurityLIVE op stand 3.11.

Aanbevolen artikelen