SecurityLIVE 2018 is een nieuwe vakbeurs voor de beveiligingsinstallateurs. Deze wordt gehouden op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Ontmoeten in een inspirerende omgeving en het delen van kennis staan centraal tijdens de beursdagen. IDIS is aanwezig met een grote stand én als sponsor van SecurityLIVE 2018.

Woensdag 30 en donderdag 31 mei 2018 mogen dus niet ontbreken in uw agenda! SecurityLIVE is volledig gericht op professionele beveiligingsinstallateurs en integrators. Op de beursvloer kunt u de laatste producten ontdekken op het gebied van videobewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole, brandbeveiliging en cybersecurity.

IDIS presenteert tijdens de beurs de DirectIP™ productlijn, DirectCX™ productlijn, IDIS ANPR, IDIS Custom Design Service, IDIS Intelligent Codec, Smart UX en nog veel meer!

Naast het beursprogramma vinden praktijkgerichte seminars plaats over onderwerpen zoals de gevolgen van de AVG voor beveiligingsinstallateurs, cameratoezicht & recht en het uitfaseren van de traditionele ISDN-lijnen van KPN.

Bezoek IDIS tijdens SecurityLIVE op stand 5.8.

Aanbevolen artikelen