VideoGuard, value added partner van Genetec, is voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd tot ‘Regional Partner of the Year’ binnen de Benelux en ontving daarvoor een Award tijdens het Connect’18 EMEA Channel Partner Event van Genetec in de Portugese hoofdstad Lissabon.

Richard Nass (Algemeen directeur VideoGuard) ontving de Award uit handen van Anthonie van de Ploeg, Guy Chenard en Georges Karam, allen werkzaam binnen Genetec. VideoGuard werkt nauw samen met Genetec op het gebied van Security Management.

Genetec, fabrikant van software applicaties voor de beveiligingsmarkt heeft een unieke, geünificeerde oplossing ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, nummerplaatherkenning (NPR) en integratie met een aantal andere technieken. Het Security Center-platform van Genetec biedt een eenvoudige gebruikersinterface die al deze technieken integreert.

Bezoek VideoGuard tijdens SecurityLIVE op stand 3.6.

Aanbevolen artikelen