Tijdens SecurityLIVE 2018 zal Lobeco de Super Starlight AEW IR PTZ Dome camera presenteren. Deze camera’s beschikken onder meer over Auto Early Warning (AEW) van Tiandy, een unieke functie die het mogelijk maakt indringers of ongewenste gasten snel te waarschuwen dat zij niet welkom zijn op een terrein.

De AEW technologie in de cameralijn van Tiandy activeert de optische signalen en gesproken teksten rechtstreeks vanuit de camera. Het topmodel beschikt zelfs over een laser volgsysteem. In combinatie met een meldkamer is er Two Way (TWV) audio mogelijk voor verificatie of remote services.

Alle Tiandy producten beschikken over ingebouwde starlight of super starlight sensors en het aanbod bestaat uit cable-free cameramodellen. De nieuwste generatie NVR’s is plug-in free, waardoor deze recorders door elke browser op afstand benaderbaar zijn. Dit alles is middels de EasyLive App en QR-code snel en veilig met elkaar te verbinden.

Meer informatie is te vinden op www.lobeco.nl/tiandy

Bezoek Lobeco Fire + Security tijdens SecurityLIVE op stand 3.2.

Aanbevolen artikelen