De Fireray One is een beamdetector die zichzelf uitlijnt zonder speciale gereedschappen of kennis die nodig is voor installatie en bediening. De Fireray One is een stand-alone beamdetector met een zeer hoog installatiegemak.

Gezien het feit dat beamdetectoren vaak slechts een klein deel van het totale brandsysteem vormen, hebben brandprofessionals een eenvoudige beamdetector nodig die voor iedereen toegankelijk is. Om deze eenvoud voor de installateur te bereiken, heeft NSC Beveiligingstechniek veel engineeringwerk verricht om de deskundige kennis in beam-detectie in de Fireray One-detector te brengen.

Om het ontwerp te vergemakkelijken, kan de Fireray One worden geïnstalleerd op plaatsen die kunnen worden blootgesteld aan zonlicht, zoals dakramen en glazen atriums dankzij de gepatenteerde Light Cancellation Technology. Een uitgebreid detectiebereik van vijf tot 120 meter maakt de installatie van beamdetectoren in zowel grote als kleine ruimtes mogelijk. De witte minimalistische look past goed in de moderne architectuur.

De één-minuut automatische uitlijnfunctie van de Fireray One bespaart niet alleen tijd tijdens de installatie, de kwaliteit van de uitlijning wordt ook gegarandeerd door het automatiseringsprotocol. Met behulp van de Fireray One wordt altijd een hoge mate van bescherming bereikt.

Meer informatie is hier te vinden.

Bezoek NSC Beveiligingstechniek tijdens SecurityLIVE op stand 4.6.

Aanbevolen artikelen