De IPCB34500 uit de ABUS IP-camera Basic Line levert binnen gebouwen zeer goede beelden in grote gebieden met een resolutie van 4 MPx @ 30 fps, ook bij weinig licht ’s avonds en ’s nachts dankzij geïntegreerde IR-LEDs. Met de WDR-functie werkt de camera ook goed bij sterk tegenlicht.

Dankzij de Motor Zoom-lens (2,8-8,0 mm) is de installatie van de camera sterk vereenvoudigd. De focussering wordt bijvoorbeeld direct op de laptop aangestuurd. Met praktische installatiewizard is de camera in een handomdraai verder in het netwerk geconfigureerd.

In de camera kan een microSD-kaart worden geïntegreerd, zodat opnames ook bij een netwerkuitval veilig opgeslagen zijn. De camera zelf is goed beveiligd tegen vandalisme (beschermingsgraad IK10).

De IPCB34500 is een camera die voldoet aan hoge eisen. De camera kan zonder problemen met alle andere ABUS IP-camera’s worden gecombineerd en werkt perfect samen met de ABUS-netwerkvideorecorders – ideaal voor projecten die sterke en complete oplossingen vereisen. Dankzij het Open IP-principe is daarnaast ook integratie in bestaande installaties met camera’s en opnameoplossingen van andere fabrikanten (Milestone, SeeTec, Synology, etc.) mogelijk.

De 4 MPx Dome Camera biedt een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, kan in gebouwen individueel en precies worden ingezet en helpt zo grote ruimtes in particuliere gebouwen en grote openbare ruimtes (winkels, hotels, banken, tankstations, bedrijfshallen, scholen etc.) te bewaken.

Bezoek ABUS Security-Center tijdens SecurityLIVE op stand 4.2.

Aanbevolen artikelen