De grootste distributeurs en bekende fabrikanten ontmoeten beveiligingsinstallateurs en integrators tijdens SecurityLIVE 2018, de nieuwe beurs voor beveiligingsprofessionals die plaatsvindt op 28 en 29 maart 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de beursvloer staan de laatste trends en ontwikkelingen centraal op het gebied van elektronische beveiligingssystemen, waaronder videobewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole en brandbeveiliging. Producten zijn werkend te zien en testen, terwijl deskundigen aanwezig zijn om alle vragen direct te beantwoorden.

Tijdens seminars is aandacht voor onder andere wet- en regelgeving, het leveren van meerwaarde door het zo optimaal mogelijk benutten van beveiligingssystemen en de gevolgen van de AVG voor de installatiesector.

Naast de nieuwste producten en het opdoen van kennis, biedt de beurs volop gelegenheid om bij te praten in een zakelijke, maar sfeervolle ambiance.

Aanbevolen artikelen