De nieuwste technologie voor elektronische beveiliging, seminars die inspelen op de dagelijkse praktijk en een inspirerende ambiance met foodtrucks en volop mogelijkheden tot netwerken. Woensdag 30 en donderdag 31 mei 2018 mogen niet ontbreken in de agenda’s van beveiligingsinstallateurs en integrators. Die dagen vindt de eerste editie van de nieuwe vakbeurs SecurityLIVE 2018 plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

SecurityLIVE is volledig gericht op professionele beveiligingsinstallateurs en integrators. Op de beursvloer kunnen zij de laatste producten ontdekken op het gebied van videobewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole, brandbeveiliging en cybersecurity.

Praktijkgerichte seminars
Naast het beursprogramma vinden praktijkgerichte seminars plaats over onderwerpen die installateurs direct aanspreken zoals het leveren van meerwaarde aan klanten door integratie tussen beveiligingssystemen en andere gebouwbeheersystemen of het efficiënter benutten van videoanalytics, de gevolgen van de AVG voor beveiligingsinstallateurs, cameratoezicht & recht en het uitfaseren van de traditionele ISDN-lijnen van KPN.

Business
Beveiligingsinstallateurs en integrators ontmoeten tijdens SecurityLIVE distributeurs, fabrikanten en alarmcentrales in een inspirerende en bruisende omgeving met als motto ‘let’s talk business!’ waar het volledig draait om beveiligingstechniek. De beurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch en is – na registratie – gratis te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en integrators.

Aanbevolen artikelen