De nieuwe H.265 IR PTZ-bewakingscamera van IDIS heeft niet één, maar twee internationale designprijzen in Duitsland gewonnen. De innovatieve camera heeft zowel de internationale iF Design Award 2018 als de Red Dot ‘seal of quality’ Award gewonnen.

“Het ontwikkelingsteam van IDIS is erg blij met deze internationale prijzen omdat ze het belang erkennen dat we geven aan productexcellentie in surveillance. Ons doel is om voortdurend het ontwerp, de kwaliteit en de prestaties van onze producten te verbeteren en om innovatie te leiden wanneer we maar kunnen”, aldus James Min, Managing Director IDIS Europe.

Met hetzelfde design komt er ook een 5MP uitvoering van de camera, de DC-S3583HRX. Beide camera’s zijn leverbaar vanaf juni 2018.

IDIS presenteert tijdens SecurityLIVE 2018 de DirectIP™ productlijn met de nieuwste producten, DirectCX™ productlijn Full HD surveillance over COAX, IDIS ANPR kentekenregistratie over meerdere rijbanen, IDIS Custom Design Service voor echt maatwerk, IDIS Intelligent Codec: bespaar tot 90% in opslag, Smart UX baanbrekend gebruiksgemak en nog veel meer!

Bezoek IDIS tijdens SecurityLIVE op stand 5.8.

Aanbevolen artikelen